Våra tjänster

REDOVISNING

Vi hjälper våra kunder med den löpande bokföringen. Detta inkluderar bland annat hantering av leverantörsfakturor, kundfakturor samt in- och utbetalningar. Vi sköter företagets momsdeklaration och ser till att den deklareras korrekt och i tid.

Vi arbetar i olika redovisningsprogram vilket gör det smidigt för dig som kund att använda ditt befintliga affärssystem. Vi är helt digitaliserade vilket innebär att du som kund, om du önskar, kan sköta delar av din redovisning själv, där vi supportrar med rådgivning.

BOKSLUT - ÅRSREDOVISNING - DEKLARATION

Vid räkenskapsårets slut upprättar vi bokslut med den dokumentation som krävs. Vi upprättar alltid bokslutsbilagor samt övrigt bokslutsmaterial enligt gällande normer och regler.

Vi upprättar en årsredovisning i de fall detta krävs. Om ditt företag har en revisor så får revisorn allt material direkt från oss.

Vi gör bolagets deklaration och även delägarnas, samt ser till att deklarationerna lämnas in till Skatteverket i tid. Vi ser även till att ditt företags Årsredovisning kommer in i tid till Bolagsverket.

LÖNEHANTERING

Vi är auktoriserade lönekonsulter enligt FAR och erbjuder en komplett lönehantering som alltid följer aktuella lagar och regler. Vi ser till att rätt lön betalas it i rätt tid och att arbetsgivardeklarationen lämnas i tid och korrekt till Skatteverket. Vi arbetar i moderna system för löneberedning och tid- och reseräkningsrapportering. Vi hjälper till att tolka olika avtal och lagar. Vi sköter även pensionsrapportering, statistik och övriga underlag till olika myndigheter.

RÅDGIVNING

AB Safe Ekonomi har lång erfarenhet av företagande och vill hjälpa ditt företag att utvecklas.

Vår ambition är att alla ni som valt att bli våra kunder skall känna er trygga med vårt arbete. Som din redovisningsbyrå har vi god insyn i just ditt företag och kan på så sätt se till att verksamheten kan utvecklas och växa på ett stabilt och hållbart sätt. Vårt löfte är att du ska få rätt hjälp innan du behöver det. Vi har ett brett nätverk med samarbetspartners och kan om du önskar leda dig vidare till någon av dessa om det behövs i olika beslut.

Rulla till toppen